..

Åh, jag är av med min kamerasladd. Typiskt. Jag som skulle lägga upp litta bilder.
Aja, Kvällen till ära blir Champions League final hemma i S nya lya med alla brudarna. Det ska bli så mysigt. :)
Heja barca!
Nu ska jag träffa Billsan :) färga hår å så.. spännande.
ciao sålänge.

...

Anders is in tha house! ;0)

cocktailparty!

Stter h'r faktiskt inte alls osocial. Utan p[ valdigt gott hunor med mina kara vanner. viken harlig kvall. Goda drinkar & trevligt sallskap. Har en vacker liten klanning & en fin kavaj som jag fatt lana av AM. Tess ligger 1:a i drinktavlingen. Hennes syrra har dom finaste & basta armara. Manga bilder kommer imon., 
Nu ska vi fortsatta festen! :)
Ciao alla drinklovers! ;) /basta ganget!

Drinkafton!

Jag måste bara börja med att skriva att jag hatar osäkra människor som måste trycka ner andra för att själva må bra.

SEN, till något lite mer roligare.
Ikväll blir det dejt med gänget igen :) Har varit lite dålig på att ses dom två senaste dagarna har istället umgås med släkt & familj. Har varit jätte mysigt. Men nu är det dax för drinkafton ;) Mumsi!
Det ska bli väldans kuligt i svenssons place tonight! Det är det bästa. Att bara hänga & leva livet med sina vänner. Love it! Först blir det match på ip. Hoppas på vinst & att regnet håller sig borta..

Adios Amigos! 

Blond på riktigt!

Vi är alla väldigt förväntansfulla inför en härlig kväll på Paddys en onsdagskväll. Humöret på topp med hjälp av några cider gav vi oss iväg med Heidi som förare till Malmöe. Var tvungna att stannna på shell vid centersyd för att tanka bilen. Elsa kliver ur snackandes i telefonen & börjar fixa. Evy-junior handlar tuggumin sedan drar vi vidare..Vi kommer till lund..
Elsa:"Åh nej, vi glömde betala bensinen" hahahahaha.. Åh vad vi garva. Smart som heidi är så kom hon på att vi kunde ringa 118118 & säga att vi var på väg tillbaka. För självklart är vi så godhjärtade & vänder tillbaka & betalar. Annars kanske farbror blå hade kommit efter oss :P Lite skämmigt tycker vi men Elsa tyckte det var roigt. Åh, som vi skrattade. :) 
Kom efter många om och men ner till malömö & njöt utav en underbar kväll. Paddys 16-års jubilum där familj, vänner & andra speciella peoples var inbjudna. God buffé mat & många fina drinkar. Live band & väldans mycket dans & litta flörting från en & annans sida ;) Tack för en lovely kväll brossan. Hade som vanligt the best time med mina töser. Heidi, Elsa, Evy Och Evy-junior. Mamms & pappsi var också där, samt Gudrun med triangeln & Peedy. Många fina former. Vilken kväll! :D

Bilder kommer så småningom...   

outinykterttillstånd.



I´m going out tonihgt, I´m feeling allright ;)
Du är så fin.... FINDME!
Älska att traska ut nykter lite då & få. Gud vad man har koll på läget lite bättre då :)

blondie

Jaha då sitter man med färgen i håret ännu en gång & väntar på att utväxten ännu en gång ska blekna.
Detta kan vara något utan det tråkigast i världen...
Förhoppningsvis blir jag snygg & fin sen.. Om inte håret ramlar av förståss..
Men vad gör man inte för att vara blondie :)

Ikväll blir det mys med de bästa tvprogrammen, Åh vad jag älskar söndagar! :)

rättelse

Jag ska bara rätta till lite saker nu..
Okej, jag var väldigt laddad när jag kom hem igår efter en avhyvling tidigt på kvälllen, så onödigt av dig...Men förlåt det var lite onödigt skrivit av mig. Men åh, varför är det såhär mellan mig å dig A? Skönt att ha pratat i telefon idag iaf & löst allt.. Jag känner att vi kanske inte är så långt ifrån varandra ändå... Ska bli skönt å ses nästa vecka :)
Orkar inte med onödigt bråk.

Och en annan sak till en annan. Jag tycker inte du ska dumpa honom. Men jag vill bara att du ska må bra.
Du förtjänar det bästa!


Ikväll träffas dem bästa :)

Ikväll blir de eurovisionkväll med my dearest friends :) 
Det kommer bliva så nice tror jag..

Trötta ut mig, dåliga miner är så tråkigt! 

Jag är bara så himla lyckligt iaf! :)

åh

Em & Ey konstaterade ikväll att en viss person har förendrats. Ganska mycket också faktiskt. Jag var glad att det var Ey som berättade först.. annars hade jag nog inte lagt märke till det så väldans mycket. Aja, jag bryr mig inte så värst ändå eftersom vi redan glidit från varandra rätt mycket. Det är synd.
Måste även säga att GA är en pina. Lönt att stå & spana in mig i en halvtimme & tråna efter mig som om jag vore allt han ville ha & sedan köra lite småsnack som skulle få mig intresserad? Nä du, jag skulle aldrig falla för en gammal man som honom. Som fortfarande lever på sin gamla idrottstalang precis som om han  vore hur stor som helst. HA, nä det är bara sorligt. 
Känns iaf skönt att alla blickar var på Em & Ey ikväll.. Dom vet om att alla vill ha dom också. Synd bara att utbudet i Hbg inte är lika stort som i S. :/
Måste också tyvärr bara avsluta med att jag inte gillar B. Inte alls faktiskt!
Dumpa honom , han är inte bra för dig!
 


Sol :)

Hej hallå!
Då har man anlänt tillskåneland.. buhu vad tråkigt!
Igår satt jag å lillsis uppe till 03:20 med hennes projektarbete. Phu!
Så seg jag är idag. Tycker mer synd om henne förstås som både skulle till skolan idag & sedan jobba.
En annan bara njuter av livet :) Det är väldigt skönt att vara ledig en dg som denna.. Gjorde en smoothie till frulle & drog ut i trädgården & solade & lyssnade på bra musik från ipoden ;) yeah, så härligt!
Nu tänkte jag ta tag i diverse grejor...
För ikväll blir det god middag med min Emmy, sen drar vi nog in till stan & myser!

Detta har varit jag idag.. Ibland är det skönt att bara få va & koppla av lite ;)
Jag älskar solen!


Formtopp

Okay folks.. Time to do some Marissa Miller moves!
Gummibandspress, enbensböj,benlyft & gummibandskickar.
Kan ju dessutom slänga på lite rygglyft & situps.
Jaaaadå, vilken träningskväll.
Först är det dags att skingra tankarna lite.. så utå powerwalka som uppvärmning.
Have it! :)

:**(

Ena dagen är man pigg & mår bra , nöjd med livet. Glad för vad man har. Andra dagen känns allt dåligt. Det fattas något. Allt är tråkigt. Jag vill bara äta. Jag hatar att inte göra något. Att vara hemma och gå rastlös. Gud vad trist. Jag hade fått en uppgift men den är ju så tråkig så jag skulle kunna kräkas på den. Åh, ge mig pengar. Det är livet. Jag ska bli miljonär när jag blir stor. Eller iaf ska jag vara ekonomisk oberoende. 
Tänk om jag nu hade haft lite extra slantar i plånkan. Då hade jag köpt något väldigt fint till kära mom & dad som firar 20 jubiblem idag. Tänk att dom varit gifta i 20 år. Det är magiskt. Heja dom liksom!
Men jag säger som min chaufför sa:  "Ibland är det kul att vara pank. Bara man inte är det för länge."  
Ångest Ångest Ångest......
I hate days like this!
 

my school, Förhoppningsvis!



Hittade en lite mysigare & bättre bild av Kräftriket.
:) Jag hoppas jag kommer in.

T-banan

Bandhagen-Stureby-Svedmyra-Sockenplan-Enskedegård-Globen-Gullmarsplan-Skanstull-Medborgarplatsen-Slussen-Gamlastan-Tcentralen-Hötorget-Rådmansgatan-Odenplan :)

Tycker jag har blivit väldigt duktigt på T-banan faktiskt. Hittat typ övetallt nu. Eller det är ju verkligen inte svårt liksom. Trodde jag skulle vara helt lost in space när jag anlände till S. Men det tog inte mer än två dagar sen var man inne i det. Nu har jag lärt mig hela vägen till odenplan utantill också :) Wow vad duktig jag är.

Nä, väldigt trötter. Ses imon!
Nattinatti... 

school

Idag har jag besökt skolan. Tog mig upp till kräftiket & Sara mötte mig. Fick en liten guidad tur runt universitetet. Jätte mysigt faktiskt. Ligger längst upp på norrmalm vid en sjö. Åh, jag som ville bo på söder. Det får nog bli ändrade planer. Kommer ta 100 år att bara komma till skolan annars. Det ska bli så spännande att börja skolan igen. Det känns som en stor utmaning & jag vet inte om jag kommer klarade. Läsa ekonomi med alla pluggisar. Phu! jag är just nu väldigt glad & ser fram emot att börja studera i Augusti.


En bild från Kräftriket :)

SSR

Hon är så dum. Så fort hon för en gång skull hittar en kille hon gillar så stöter hon bort honom. Varför?
Idag var hon på dejt, igen. Myste på stan.. Hon börjar hitta en massa fel. Så nu blir det nog inte mer med honom.
Hon är så trög. Hennes framtida pv måste ju vara näst intill perfekt. Hon tror ju verkligen att hon ska hitta sin ssr man.
S-Snygg, S-snäll, R-rik
Kraven må va höga, Men någonstans där ute finns han!


Koko

Åh, idag var jag så trög.. helt koko faktiskt. Jag börjar bli fattig så jag måste åka hem tidigare, typ nu i slutet av veckan. Tänkte att jag skulle lämna tillbaka en parfym som jag köpt för att få lite monetas. Men vad gör Emma Lang.. Hon råkar gå in i en butik direkt efter & hittar den vackraste klänningen i världen. Asså jag var så tvungen att ha den. Den bara ville följa med mig hem.. Kolla själv. Vem kan säga nej till denna hetingen? ;)



Kan ju skippa mitt face, trött en måndags kväll... men wow vilken klänning!
I love it :)  

can`t wait to see him :)

Åh snart anländer han.... Snart kommer Freddy till Sverige igen. Min underbara Aussievän :)
Fan vad kul vi ska ha i sommar. Gud, har nästan väntat på honom i ett år nu.
Aw, den som väntar på något gott..
Det kan vara den roligaste människa på denna jord :)

slappaste dagen på länge

Blev ju en runda till globen igår. Eller precis brevid. ett ställe som var jätte bra. Det var jag & alla naprapater. saras skola var där & hade fest & efter 22 var de öppet för alles. Så hennes man Johan & hans kollega var där liksom moi.
 Det blev en kul kväll med mycket dans God det var längesedan jag shakade så mkt. :) Riktigt good music & nice people!
Dom stänge dock 02, tidig tyckte jag :/ men efter mycket velande lyckades den där lilla telefonförsäljaren att övertala mig om att följa med på efterfest ... Somnade vid 07:30 någon gång? & lyckades blunda i en timme eller två... fy vad trött jag är. Varör dricker man så sent på natten & tidigt på morgonen.. blä!
Vid 14 kom jag äntligen hem till lägenheten. Tog en dusch & somande gott i 2h, Sen har jag haft tv kväll nu.. alla bästa program. Älska söndagar!
¤ Repris Greys anatomi
¤One tree hill
¤Gossip Girl
¤The city
¤Double shot at love
Sen orkade jag inte titta mer. Gjorde en pizza & chokladpudding till efterrätt. Det får man käka en dag som denna.
=) mumsi!





Sara & jag inatt...Ont i fötterna & ingen direkt topmodel pose :P
Måste säga till mitt försvar att min frilla urartat. Katastrof, ser ut som jag är korthårig.
Aja man är inte vackrare än så nä man svettats i timmar efter all dans...


Godnatt/Godmorgon

Kl 06:16. godnatt nu ska jag lägga mig i sara å johans bäddsoffa eller på massage bänken. 
Vi får se vart det slutar.. jag ska vinna en match bara mot någon konstig kille som är rädd för bröst. 
nä, fy! nu kallar bingen. Frannarna kan inte vara nöjda, med en massa bobban som dunkar i väggarna-.
Updates imon från ett sjuukt bra ställe vid globen. Tack för en bra kväll/natt.
NU börjar jag bli trött...
sätt på lite Bobban!
Godnatt kanske :) 
Solen skiner & vädert är vacker! tack.

Sarisen blev fin...

Idag har jag gjort absolut ingenting. Vid 17 kom lilla sara birdie hem till mig & myste. Hon skulle på fest med skolan & jag fixade hennes frilla. Här nedan kan ni se vilken heting hon blev. Sjukt snygg klänning hade hon på sig också.. Nu ska jag laga middag, sen får vi se om jag ska ut & göra stockholm osäkert ikväll? 


 

jag hade fel...

En kvinnas besvikelse.
Nej, absolut inte en besvikelse.
En mysig dejt på ett sjukt fint ställe vid medis.
åh, take me back!


 

BB Anton!

Åsså stötte man på Anton Granlund. Som varit den snyggaste mannen genom alla bigbrother säsonger som visats. Där gick han på drottninggatan och strålade. Fan vad snygg han var. Han frågade om jag skulle med på en kaffe men jag hade tyvärr inte tid...  åh!

Mitt namn är Bond, James Bond!

E & E hälsade på östermalmarna i onsdags förmiddag. Besökte blondinbellas absoluta favorit café fresco. Kan väl tyckas trevligt, men det hela började med att jag blev förolämpad för jag inte kunde uttala foccacia..därefter gillade jag inte det stället längre. Men vi satt kvar där i rigemanskvarteren och njöt av lunchen. under tiden spatserade lilla prinsessan Madelene förbi oss.. eller iaf vill jag tro att det var hon, Känns inte verkligt att hon går förbi när vi sitter där och kränger.. hum. En annan gammal kändis som var med som busschaufför i tre kronor gick också förbi. Han hae inte jga alls koll på men E kan sina kändisar :P
Vi gick vidare till NK för att hälsa på Ida & gå och "fönstershoppa" för pengabörsen räcker inte riktigt alltid till. På idas café Entren sitter hon som är med i ett inredningsprogram i tv4, hon med blond lockigt stort hår...wow en kändis till tänkte vi.
Sen utan att vi har en blekaste aning så ropar dom ut i högtalaren att Sir Roger Moore ska komma på besök. Han ska signera sin senaste bok -Mitt namn är Moore, Roger Moore.
WOW... Fatta hur stort detta är säger E till mig. Eh jag bara: "Vem är det?" haha...
han som spelat James Bond. Som spelar i bla Mannen med den gyllene pistolen & Octopussy..
Asså vi blir helt i exalterade båda två :)
Med sig hade han sin svenska fru Christina Tholstrup. Så coolt att vi fick träffa honom. Självklart köpte vi varsin bok som james Bond signade till oss :) Asså jag fattar fortfarande inte att jag har träffat honom & snackt med honom. Efteråt stannade vi nog en halvtimme & bara stod & tittade på honom. WOW... Så lyckliga vi var!





En kvinnas besvikelse

Alltså... När man träffar en man är allt han tänkter på hur han ska kunna få en i säng.
Åh.., Här åker man hela vägen upp till stockholm för att försöka hitta en man va..
HIttar även en chamig, trevligt och sjukt snygg hunk. Första kvällen går strålande. han tar direkt kontakt med mig är jag kliver in på cafét . Han småpratar hela kvällen... och hans charm får mig att vilja träffa honom mer. Vi bestämmer att vi ska ses dagen efter. Eller rättare sagt jag skulle komma förbiunder kvällen, sen skulle vi gå vidare när han slutat sitt jobb. Jag gör som planerat & tar även med mig E, som kommit hela vägen från hbg för att träffa mig. Så himla underbar vän. Vi har en jätte mysig kvälll & dricker lite coffie på hans place. sedan drar vi vidare till vårt favvo ställe bauer, som ligger väldigt nära. Där beställs det cocktails & vi njuter av en fantastisk kväll. Klockan tickar & han har slutat.. Jag är föräntansfull om han ska dyka upp eller ej? Vi hade druckit upp vår sista drink för kvällen (trodde vi) och skulle precis ta på jackan nä... JAA...Han kommer innanför dörren. Jag kan ju faktiskt ine mer än lysa upp. jag trodde för en sekund att jag blivit dissad där..Kändes för en kort sekund sådär.. För jag har ju aldrig blivit dissad i mitt liv. Jag vet inte hur det känns? Men anyway... han kom. Han bad om ursäkt för det tog lite längre tid att städa & låsa. Sedan gick han till baren och beställde drinkar till oss. Han var hur gullig som helst hela kvällen & vi samtalade på bra & njöt av både drink & sällskap. Kvällen avslutades med en liten puss på kinden, oskyldigt & fint.

Ni kanske tycker detta verkar hur bra som helst änsålänge..
Hum.. Fortsättning följer....

:/    

Helgens härliga stunder.

En väldans underbar kväll med sara birdie i lördagskväll. Det blev en fika på ett ställe som heter muggen på Götgata. Ett väldigt mysigt ställe där jag kommer hänga såååå ofta. Träffade min man där :) Nä, men en niceig man jobbade där och tog väl hand om oss tyckte jag. Vi fick sjukt goda kanellattes & litta coockies blev det denna lördagskväll till ära!
Vi var dom sista som lämnade muggen, men jag lovade att besöka dagen efter :)



My & jag började med att bruncha på söndagen. Det var en god varmt macka med chevre ost, kyckling, avokado, pinjenötter & massa sallad. Så himelsk god.
Emily Möller anlände till storstaden på eftermiddagen :)
Vi åkte hem & käkade, kollade gossipgirl sn var det in till götgata igen. Best place Muggen!
Presenterade mannen för Emily. Han var gokänd :)
Kvällen blev faktiskt så himla bra... såhär sammanfattade vi det på vägen hem.
Ett gott kaffe, äckligt vin, äcklig cider, god drink...en till god drink, snygg bartender, bra bar, good music & sedan dök mannen upp :) yeah!
Så de positiva vann, det var en bra kväll!



Idag blir det massage hos sara birdie.. Grah vad härligt!


Ännu mer mys!



Wow, My har varit ledig två dagar i rad. Det var så fint väder så vi köpte med lite goda gubbar och satte oss nere vid slussen för vi skulle sola hade vi tänkt. Men faktiskt var det inte sååååå varmt som hemma i Helsingborg. Lite avis är jag. Här visa faktiskt termometern över 20 grader men det är ju denna jädrans blåsten i luften som gör det litta kyligt.
Vi åkte vidare till medborgarplatsen och tog en fika =)
När vi kom hem städade my lägenheten och jag lagade mat till oss. Det bev quinoa och thaikycklinggryta. Sedan satte vi på L-word boxen & käkade dippa och bär & chocklad i ugnen. Vilken Mys kväll!

Idag har det inte hänt mycket. Powerwalkade i morse. Sen dusch. Sen har jag suttit å studerat hela dagen. Duktiga jag! =) Nu ska jag diska, sen iväg & träffa Sara !!
Ciao belllos...

mys dag!




Igår hade jag & Mysis en väldigt mysig dag :)
Hon var  ledig, så vi drog in till city & tog färjan över till djurgården.
Promenerade runder lite & fortsatte förbi östermalm & slutade med en god lunch vid kungsträdgården.

Valborgskvällen var mysigt.. Träffade sara fågel & hängde med hennes norska genter & hennes pv Johan!
Tyckte lite synd om johan, men han gjorde sig bra där med alla brudarna. Vi drog in ett tag till nått stället jag inte kommer ihåg namnet på... Kom hem safe vid 02 någongång?
Idag har jag & mysan sovit länge länge.. Powerwalkade till affären & handlade lite ingridienser så u har my bakat scones. Mumsi!
Idag är de vackert & varmt väder så vi drar oss nog senare in mot city & njuter lite :)
Ha en lovely day!

RSS 2.0