Helgbloggen!

Tror jag ska döpa om min blogg till helgbloggen :)
Jag har dessvärre inte så mycket tid över till att skriva blogg på vardagarna.

Veckan har varit väldigt intensiv med mycket jobb. Mitt första föräldrarmöte i min karriär har jag klarat av. Det var inte så farligt som jag hade föreställt mig. Lika lättsamma och underbara som barnen på förskolan är,  lika snällla är föräldrarna. Även om vissa hade en del åsikter att komma med, så var det väntat.
Jag har verkligen haft en mysig vecka med barnen. En dag hade jag så kul att jag inte ville gå hem, så jag stannade en halvtimme extra. Jag trivs jätte bra på min avdelning. Min barn, som är så goa. Vissa vill man bara plocka hem :)

Fotbollen går de tyvärr sämre med. Laget går det väl bra för men min prestation suger, rätt ut sagt!
Jag tror fortfarande jag är lika bra som jag en gång var. Men det är jag inte. Min skada bara förstör. Funderar starkt på att trappa ner till nästa säsong... Har tappat både motivation och vilja. Glädjen tappas mer och mer för varje dag. Jag är jätte ledsen. Allt jag vill är att kunna spela och tycka det är de roligaste som finns. Men nä, nu är jag nära att ge upp. 

Helgen började med en mysig filmkväll med brudarna efter matchen igår. Sedan var det upp tidigt idag och jobba. Snusbruket behöver hjälp på helgerna och då är jag snabb att ställa upp. Egentligen är jag sjukt trött efter veckan men vill man tjäna mer pengar måste de ju jobbas..

Ikväll blir de fest hos AnnaBillan ;)
sen jobb imon bitt.... Please kill me!

Besviken

Åh, jag är besviken på min syster. Hennes pojkvän är ett as. En riktigt tönt. Hon har blvit sviken och ledsen så många gånger nu. Jag orkar inte se henne så längre. För så ska det inte behöva vara. Det är bätte att hon lämnar honom nu nu nu nu nu. Så hon slipper bli mer ledsen. Visst, jag förstår också att det är hårt men det kommer bara bli svårare ju längre tiden går. Nu idag var hon jätte ledsen för hans ex-flickvän hade varit hemma hos honom och sovit där osv..
Så jag försökte få min syster på andra tankar och vi planerade världens myskväll som vi skulle ha tillsammans. Köpte hårfärg som vi skulle göra på varandra och köpte godis och god mat. Bara en liten stund efter vi kommit hem ringde hennes pojkvän och övertalade henne att komma till honom ikväll. Hon är ju dum och säger ja. Började gråta när dom lagt på och sa att hon inte kunde säga nej. Jag skällde på henne och sa att hon var dum och klart blev jag besviken att vår kväll blev inställd. Men hon förstår inte att hon bara gör det jobbigare för sig själv. Jag orkar inte mer. Jag tänkter inte stå där med öppna armar när det väl tagit slut på riktigt. Jag har sagt till henne vad jag tycker och tänker... 
Nu sitter jag här lite putt och väntar på färgen i håret ska värka färdigt så jag kan skölja ur den. Ska nog till och med vara så vågad idag så jag ska klippa mig själv. haha, de var längesedan nu... Vilka fasoner jag kommer på. Jo, jag ska våga och göra det! Jag kommer med uppdatering sen hur det blir :)   

Lördag eftermiddag!

Vaknade upp efter Wallmansfesten igår ganska pigg och glad, lite huvudvärk bara.
Åkte med mamms och lillsyster på en liten shoppingtur. Hittade ett par jätte fina stövlar nu när de ruggiga vädert börjar närma sig. Sen blev det en tur till Ikea också men hittade tyvärr inte vad jag sökte. Jag vill ha en mega tavla med New York. Eller funderar jag på att förstora upp en bild på Sydney. Hade passat så fint på mitt rum. Jag håller på att göra om lite där nu. Jag behåller de gamla finaste möbler och grejor och blandar in lite nytt som kommer passa till min kommande lägenhet. Tror jag hittat mig ett nytt hem inom ett år, känns det som nu.
Ska nog söka till Flygvärdinna till våren men om jag inte har vad som krävs blir det nog plugg till hösten. Då hoppas jag det blir Göteborg! :)
Men de är svårt det här med studier och framtiden. Hur ska man kunna välja och veta vad man vill göra?
Jag tänker inte påbörja en utbildning om jag inte är hundra att jag kommer fortsätta. Onödiga studieskulder och bortkastad tid. 
Wallmans är ju faktiskt mittdrömyrke. Tätt därefter kommer flygvärdinna. Sedan psykoterapeut. Vi får väl se vart jag slutar i mitt liv. Kanke fastar jag kvar på förskolan. De är ju inte fy skam. Det är faktiskt ett av världens roligaste jobb.

Nä, nu ska jag gå och fortsätta fixa med mitt rum. Bloggar nog viddare sen. 
Ciaos!
 

En bra avslutning på sommarn..

Sitter här uppe i mitt lilla bo, lite salongsberusad efter kvällen bravader.
Det blev en kväll på wallmans med stora delar av gänget. Dessa vänner förgyllde verkligen kvällen tillsammans med bra showunderhållning och god mat. En perfekt avslutning på sommaren. För de verkar inte bli mer utav den..
Det har varit ruskigt kallt idag. Jag såg till att barnen var väl påpälsade, även jag själv. Vi behöver inte få mer förkylningsbarn än vi redan har på förskolan..
Efter jobb blev det en lång varm dusch för att sedan göra mig fin inför kvällen. Det blev verkligen en mysig kväll. Riktigt lyckad. Efter showen blev de dans. Jag och mina brudar ägde dansgolvet... Tja, tillsammans med ett annat killgäng (dom var riktigt bra). Men vi stängde stället och jag är jätte nöjd med kvällen. Jag blir alltid så glad efter jag varit på Wallmans. Det är mitt drömjobb. Jag kan lätt se mig själv stå där på scenen. Ska bara träna upp min vackra stämma först...
Nu ska jag nanna kudden. Har varit uppe sedan 05:42 så är ganska trött i huvudet nu. Vet inte om det är därför eller om det är spriten? :) Godnatt!

RSS 2.0