festliga festivalen...

Drog in med sis å Birdie på torsdags kvällen, utan något direkt mål för kvällen.. Ösregnade gjorde det... Men ett troget festivalfan som man är fanns det inget som kunde hindra mig för att åka. Vibörjade med att gå ti howtältet. Fick faktiske riktigt bra platser i mitten långt framme. Tog varsin cider & rose & njöt lite av showen :) tröttnade dock ganska snabbt och tog oss ner till rix fm festivalen, Såg janet... Ett nytt stjärnskott kan man säga. Tycker hon är rätt bra, men inte så värst bra live. Men ändå stor credit till henne som var en utav dom få artister som inte sjöng playback eller singback eller vad det heter... vi drog vidare till tivoli. Såg ett band från stockholm som hette Florence valentin. Sjukr crayzy var dom men faktiskt gillade jag det :) Jag å birdiie avslutade med vasin en munk & sis slog till med en langos.. Det är så typiskt festivalen.

Freaky Friday. Grill hos Anna. Åkte in, kolla Salem sen hängde vi på Tivvan å Swea hela kvällen. Jag å Anna min lillasyster, 22 år & oskuld haha., fixade drink efter drink.. Man tackar. Det är värt att vara lite social om man får drinkar för det :) hehe... Aldrig fel att göra sig bästa vän med vakten heller som lovade att fixa ett vip kort till mig kvällen efter..
LovelySuterday..Kollade Urban mind på Tivoli. Stiffe var så cool :) hehe..Gänget var där. vi drog vidare till show tältet och sedan till swea... När jag staplar in på swea får jag mitt efterlängtade vipkort... Och nu är det bara att slinka in där alltid for free. Det gillas :;D Älskar min egen charm ibland. haha.. Jag har iaf båda fötterna på jorden när det är vardag, men på helgen spårar jag. Så jävla gött.  Å jag skiter i vad folk tycker om det. Åh just de... Muttis kom på besök igår.. jaaaa om hon gjorde. No more details ;) Åh vad jag älskar att dansa Boom boom boom med Billan. Jag hade sjukt kul på Swea igår. Många av gängets favvisar var där å bara festade loss. Några fattades. Men vi hade en lovely kväll. :P
 Allsång på nattbussen som jag å Frida hållt i ;). haha.... Så sjuka vi varit.
Idag har jag bakat eget bröd, gjort musli, tvättat, städat... Jag ska även ta tag min utväxt färgning sen. Det är så segt. Men skönt när det är gjort..
ska ut å promenixa med lilla moppsie nu.
 See ya fellas!


:/

känns som om allt börjar falla :/
varför? vad gör jag för fel?
Jag har haft otur nu känner jag.. Eller är allt bara uppgjort?
Och en sak till. Vad är det DU har emot mig?

Beachsoccer

Detta året är vi lite bättre, lite snyggare & duktigt heta !! ;)
Årets upplaga av beachsoccer i Åhus kommer bli ruskigt spännande...
Sitter här hemma kvällen innan & laddar för fullt.. Har egentligen miljontals grejor att fixa...
Men de löser sig alltid. Är ledig från jobb imon så kan fixa det mesta då. Sen ska jag självklart ladda med en dag på stranden imon innan vi drar till Åhus. Detta året är grabbarna också med. Är typ 22 pers som åker iväg..Kan ju inte bli mer än bra. Massa krök & laddade peoples.. Sen är det en bonus om det går bra i matcherna också. Äh, jag tror vi kommer att vinna. Det gjorde vi förra året. Då vann vi hela skiten. (visserligen C-slutspel)
Men kul hade vi. Och jag tror nästan jag vågar toppa med att i år kommer det bli ännu bättre, typ BÄST!


Förra årets lagbild :)

Nu kör vi så det ryker!
  

syskonkärlek <3



Fy vad jag älskar dom. Vill bara berätta att vi faktiskt haft en jätte mysig kväll tillsammans. Good old times. Jag & Emil drog till idran & latcha lite fotboll. sen hämtade vi Sanna på tåget. Drog hem & dansade lite & fula oss som bara vi kan..Nu softar jag & sanna vi varsin dator. Vilka nördar :P Love u sis & bro!


RSS 2.0